Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 19.10.2019., 08:29   #2569
elzel
Premium
Moj komp

elzel's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Da sam sebi odgovorim ako nekome bude trebalo slicno.
Nakon dva dana guglanja gleda sam sve i svasta: isk hf-2010, superlux 668b, superlux 662, 681, 681evo, samson sr850, ath-m20x i jos dosta toga u rangu 0-500 kn.

Ponukan dobrim iskustvom (kvalitetom zvuka) sa superluxom prije narucia sam superlux hd681 za smijesnih 170 kn sa conrada. Po svemu proucenom meni ce najvise odgovarat, super su ocijenjene za "critical listening" i lackaju u basu sta mi taman odgovara jer prat csgo sa masu basa je (meni) nemoguce, cak i uz podesavanje EQ-a, a trebaju mi cisti mid i high sta superlux nudi. + navodno su dosta udobnije od 661 i 668b zbog drukcijeg sistema. 661 su u pocetku bile jako neudobne za glavu.

Javim dojmove kad stignu.
Htio sam ti odgovoriti na prvi post upravo s preporukom hd681, ali mislio sam da ciljaš na viši cjenovni razred. Kupio sam ih, mislim, isto u conradu za te novce prije godinu dana. Malo je reći da sam zadovoljan. Koristim ih za slušanje glazbe i gejming. Osim zvuka, prezadovoljan sam i udobnošću, i nakon dva sata nošenja nema boli, iako zagriju uši.
Nisu bass heavy, ali ne bih rekao da tu lackaju. Štoviše, iako nije naglašen, bass mi je na njima odličan.
Mislim da ćeš biti zadovoljan, a u svjetlu cijene za dobiveno, kao i ja, jako zadovoljan.
elzel je offline   Reply With Quote