View Single Post
Staro 18.10.2019., 21:43   #23
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
I veliki su mislili imati notebooke kojima se mijenjaju komponente ... Osobo imao i još uvijek imam negdje u nekom ormaru, HP EliteBook 8530P. Vrhunski notebook onog vremena, intec dual core P8400, 4 GB RAMa, 80 GB SSD, ATi 3650 sa 256 MB RAM, 3G WAN, abgn WiFi, 1680 X 1080 ekran ... BOMBA od notebooka 2008 godine ... dakle u TEORIJI se sve dalo zamijeniti .. ŠIPAK!
Sada je CPU T9800, 8GB RAMa, 120 GB SSD i HDD 750GB umjesto optike ali 3G možeš zamijeniti samo sa ISTIM 3G modulom (Whitelist u BIOSu), Grafičku možeš zamijeniti SAMO sa istom grafičkom ima Quadro verzija ali neće moći ove noći, WiFi abgn možeš zamijeniti SAMO sa ISTIM ...
Dakle i veliki su imali istih ideja ali niš od toga ... pokušaj nekog novog koncepta sa mixom desk - notebook komponenti i proizvod je ni desk ni notebook ... mislim da će biti velika cijena, mala prodaja, ... kao i netbook, svi su ih imali i više niti ne postoje ... mislim da je tržišna niša mala i ne baš profitabilna ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote