Citiraj:
Autor donkimizer
Gužva ti je? Ne mogu zamislit baš da prostor oko televizora koristim za nešto drugo. 
|
Ma da, ali nije da mi je taj prostor prijeko potreban, ali kad su tu psi, djeca, robotski saugeri, onda je bolje da je taj prostor (2m3) free.
Trazio sam neko all in one rjesenje, ali na kraju nisam nasao nista pametno. Prvi je bio Naim MuSo QB, otisao poslusat, super je to, ali, nema tu govora o stereu kao takvom. Tu je bio i "obični" Muso u igri, ajde tu ima sterea, ali to je malo stariji model, pa mu fali nekih stvari, ok, izasao je Muso2 koji je stvarno odličan uređaj, ali smo tu vec na 12k kn za novi uređaj. OStali uređaji me nisu nesti impresionirali pa sam odustao od tog koncepta kao rjesenja.
Sljedece rjesenje je bilo u vidu aktivnih zvučnika i tu ima jedan jako dobar model Vanatoo Transparent Zero, znači zvučnici su prema svim reviewima odlični (cijena 320$), samo sto ih je nemoguce nabaviti u Europi (za neki razuman iznos). Ostala rjesenja aktivnih zvučnika su jednostavno preskupa.
I sad zadnja i najsmislenija opcija su ti wall zvučnici. Nekako mi se Dali Oberon čine najsmislenijim, tim vise jer u seu njemačkoj novi nabave za 2000 kn, kod nas su 3700. Naravno u SH ti i takvi zvučnici jednostavno ne postoje.
Iskopao par reviewa (na njemačkom, spanjolskom i francuskom) i uglavnom svi su zadovoljni, odnosno prema pročitanom, to je vrlo blizu ekvivaletnim bokshelfovima na stalcima.
Tako da ce na kraju vjerojatno biti wall zvučnici u kombinaciji sa modernim pojačalom koje ima sve moguce i nemoguce načine spajanja/streamove