Citiraj:
Autor Davor2210
Pozdrav.
Upravo sam razbio prednje staklo odnosno displej na iphoneu 7 pa me zanima gdje je najpovoljnija zamjena i da stavljaju orginal. Sve radi ali je baš gadno puklo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Nema originala, najbliže originalu po mom iskustvu je iKliniku na Fallerovom šetalištu, a bio sam zadovoljan i sa dečkom kod Arena centra koji lijepi nova stakla na ekrane. Imaš oglas na Njuški. iDoctor na Selskoj i idiote u iService-u na Vukovarskoj kod Tresnjevackog plaća izbjegavati.
Citiraj:
Autor mamutarka
isključivo naši ovlašteni, recimo ja kada sam razbio prije par godina odnio sam u agram, ne radi se zamjena nego predaš mob sa razbijenim staklom, dobiješ novi, košta jako puno
svi ovi icentri, iservice itd. po gradu stavljaju kineska govna, nitko nema niti može imat original jer apple ne prodaje to
jedino ak imaju veze u foxconnu 
|
Tehnički, i originalni ekran je kinesko govno.
Citiraj:
Autor fran123456
A za maticnu, jel itko mijenjao (reparirao?) maticnu kod neovlastenih servisa?
iphone8 je u pitanju, u istyleu su odbili garanciju zbog mehanickog ostecenja i vlage. Ponudili su zamjenu za 2800, za to radje uzmem drugi preko njuskala.
|
Imaš servis koji nudi reparaciju matične na Voltinom, ali kad je ženin SE odapeo, ponudili su cijenu jednaku servisnoj zamjeni... ali možda vrijedi pitati. Iako, uvijek bi radije napravio zamjenu nego te reparacije...