View Single Post
Staro 15.10.2019., 21:01   #18
051
Registered User

Datum registracije: Sep 2019
Na žalost nisam uspio ništa napraviti niti nakon ovih novih savjeta. Sa F12 se ništa nije desilo, a pokušao sam i nešto što sam pronašao na stranicama Njemačkog suporta za Acer. Oni su napisali da se kod nekih modela SSD pobrisao nakon startanja te sistem ne pronalazi podatke za pokretanje, a u tom slučaju pomaže strpljivos. Najme oni predlažu da se nakon pokretanja sa F2 ode u BIOS i pričeka 15 minuta! u tom periodu bi se sistem sam od sebe trebao povratiti na početno stanje. No kod mene se ništa nije desilo pa mislim da je to samo u slučaju ako je windows bio instaliran, što sa mojim računalom nije bio slučaj.
Sve u svemu, kupio sam ga preko ekupi web trgovine i nakon prijave kvara, njihova podrška također nije mogla pronaći rješenje te su mi poslali poštara koji je pokupio zapakirani laptop i vratio ga dobavljaču.

Sada imam mogućnost da odlučim ako želim novo računalo ili povrat novaca, tako da mogu pohvaliti njihov odnos, jer iako nisam zadovoljan problemima, zadovoljan sam njihovim rješenjem.

Također se zahvaljujem i vama, jer ste pokazali susretljivost i želju za pomoć, pa se u trenutcima kad nisam znao što dalje, ipak nisam osjećao bespomoćno.
051 je offline   Reply With Quote