Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.10.2019., 16:01   #46533
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
https://www.facebook.com/49899016015...6429778074155/

Uff I dodged a bullet there... Odustao sam jer nema multilink, i spasio se
Za skuplje stvari, poput automobila, treba donijeti zakon po kojem usljed takvih problema možeš bez pardona vratiti vozilo u roku od x mjeseci od kupnje (tipa 3-6) i dobiti kompletnu lovu natrag.
I još regulirati maksimalno jednostavno sa samo jednom stavkom. Na primjer brojem popravaka.
Ako si novi automobil popravljao preko 4 puta u 6 mjeseci - imaš pravo na povrat.
Apsolutno nebitno da li je popravak iste stvari, ili skroz različitih sustava/dijelova.

Čisto da se makar na taj način proizvođači prisile da naprave nešto po pitanju kvalitete izrade i testiranja samih vozila.

A ne da se kao ja moraš godinu dana prckati sa servisom.
Meni je na kraju auto kuća izašla u susret i dobio sam novi automobil, ali nije bilo zakona koji me štitio.

I čisto evo da se javim za ovu novu Insigniju, jest da sam prešao tek nešto preko 5000km, ali svejedno.
Tko je pratio zna da sam sa prošlom "novom" insignijom imao hrpu problema, sa ovom za sad nemam nikakvih.
Automobil mi je točno ono što sam htio (i što sam trebao dobiti još prošle godine).
I vjerujem da će ćešće biti ovakvih iskustava te da sam jednostavno prošli put naletio na kukolja.
Tako da... ako vam treba veći automobil, udoban za dulja putovanja, sa 5 vratiju tako da bez problema trpate u prtljažnik što god poželite - za sad apsolutna preporuka od mene.

Nadam će se dojam zadržati i nakon par godina
Igorr je offline   Reply With Quote