View Single Post
Staro 14.10.2019., 20:08   #3371
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Snowrider Pregled postova
Kakvo je stanje? Jesi dobio uređaj? Čekam u VPNu uređaje ali još ih nemaju...prvi dan bilo 500komada (11/11pro) i sve prodano isti tren!
Uvjeravaju me da je moj mobitel fizički rezerviran i da čeka slanje od prvog dana, budući da sam ga uhvatio 17.09. Ja sam uz to mijenjao vlasnika fiksnih i mobilnih brojeva (nikad nismo razriješili vlasništvo još od onih Obiteljskih tarifa, pa su svi brojevi dosad glasili na jednog člana obitelji) i spajanje u Magentu 1. Samo jednu fiksnu liniju su kompletno prebacili na mene, drugu povlovično (broj jesu, a internet ne), a mobilne brojeve su isto negdje napola.

Čekam sutrašnji dan koji je ujedno i zadnji dan kad bi mi ga trebali dostaviti nakon uplate jer sam ih ispitivao svakih dva dana na chatu, a u zadnjoj komunikaciji je curka koja mi to rješava bila baš nepristojna. Iako su katastrofalni po pitanju rješavanja problema i običnih zahtjeva, ja nikad nisam bio ni nepristojan ni pretjerano ljut. Prvo je priča bila da će promijeniti vlasnika i spojiti u Magentu pa tek onda poslati mobitel, a sad se pretvorila u suprotno... Znam da se često govori, ali ... da ja vodim biznis kao oni, propao bih odavno.
IcyTexx je offline   Reply With Quote