Citiraj:
Autor epvpalucard
Dali tko ima kakvu preporuku za 1080p 120Hz 24" monitor.Probao sam od buraza AOC 24G1WG4 ali mi se nesvida sta je curved pa mi je full cudno biti na njemu,pa ako tko ima kakvu preporuku nekog slicnog ali flat(po mogucnosti sto neftiniji)
hvala unaprijed
|
Citiraj:
Autor Mommistake
ASUS VG248QE je odličan, 144hz.
AOC G2460PF isto nije loš, 144hz.
|
Nisam ekspert ali početkom ljeta sam tražio 144hz monitor i to je trajalo dobrih par tjedana dok nisam suzio izbor na par komada. Koliko se sjećam, ova dva koja si ti naveo su brzo otpala.
Asus je stari panel iz 2013., a dotični AOC, ako se dobro sjećam, je nekakav jeftinjak od materijala i displaya te se ne isplati gubiti vrijeme.
Osobno sam se dvoumio na kraju između ViewSonic xg2401/xg2402 i Acer xf240h.
Ako malo podrobnije proguglaš strane forume, ljudi su do najsitnijih detalja objasnili zašto su ova dva monitora u vrhu toga cjenovnog ranga. Osobno sam se odlučio na Acera i evo 4 mjeseca nakon nemam zamjerke.
Osim što sam ga platio 1800, a za par dana je bio na akciji 300kn jeftinije
Sretno s izborom i nemoj brzati. Ima ponude more, a ako nemaš love na bacanje, isplati se malo pročačkati. Ipak ćeš na tome gubiti oči sljedećih nekoliko godina.
EDIT: što se tiče ovog novog AOC-a ips 144hz što svi spominju u zadnje vrijeme.. Brat mi ga koristi. Izgleda skroz ok za tu lovu, mada meni osobno malo previše bliješti. Možda se samo treba poigrati sa settingsima. Svakako baci oko na rivjuove.