Citiraj:
Autor generic
Glavni problem Wazea kod nas je mali broj korisnika. Kad sam bio u Izraelu (izvorno njihov proizvod, jelte), karta je bila prepuna avatara korisnika i sve što se dogodi na cesti je instant dojavljeno svima. Spasilo nas par puta kad nam je predložio alternativni pravac praktički istog trena kad se dogodila nesreća (prebacismo se na paralelnu cestu pa smo odmah vidjeli situaciju). Gmaps isto dobro radi, ali znatno sporije (ono, često već stojim u koloni i onda mi javi da je neki krkljanac). Također, waze mi baca u rush houru i rute van utabanih staza (Slavonske/Ljubljanske/Vukovarske/Savske), kroz npr. Rudeš.
|
Waze u Splitu ima stavljeno barem 50 % nadzornih kamera koje uopće ne postoje.
S druge strane, ja sam vjerojatno na ruti Kozina - Pasjak popušio 1 ili dvije kazne jer plaćeni sygic sa updejtanim kartama nije imao evidentiranu novu kameru (jedna kamera na toj ruti je pored nekog vulkanizera, a ova druga nova kamera je pored gostionice Izabela).
Waze je imao uredno evidentiranu tu novu kameru.
Na temu novo/polovno.
Žena kupila novog Tiguana 2.0 TDI, 150 konja,DSG, auto prošao 14 000 km, drugi put u servisu u 11 mjesci jer javlja manjak rashladne tekućine.
Ja kupio F30 star godinu dana, 13 000 km na satu, iduće godine će biti 2 godine da sam ga kupio, prošao sa njim oko 30 000 km, da kucnem u drvo zasada sve ok.
Ispada da je još najbitnija imati sreće.