Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.10.2019., 23:33   #46459
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Da, samo sto meni ti mali SUV-ovi ne igraju jer moram nekako nazad utrpati troje djece i da im bude udobno na relaciji Stuttgart-Hercegovina. Superba mogu uzeti u najosnovnijoj izvedbi za te novce i onda udarati glavom u onaj plasticni volan svaki put kada vidim Audi i BMW
Talisman ne izgleda lose, ali opet mi nije to ta klasa. Mozda u Audi A4 / BMW 3 klasi, ali to mi je opet premalo.
Prije 10 dana sam iz Stuttgarta išao u Berlin sa zetom i bratom mu. Uzeo je BMW 520d 2017. godište sa 35k KM za 27k Eura. On je tražio 3.0 motor ali to je već bilo skuplje. Ovo je uletilo i dok smo pregledali auto je ko nov sa dosta opreme. Znači može se naći jako lijep auto za lovu koju ti misliš potrošiti. BMW je jako lijep meni ali vozio sam i Škodu Superb i ona ima više mjesta na zadnjoj klupi i gepeku što bi tebi dobro došlo s 3 djece. Za audi ne mogu ništa komentirati jer mene osobno audi nikad nije zanimao .
Ali ako si sveo izbor na 2-3 auta najbolja ti je solucija uzeti ih na dan i provozati pa sam procjeni koji ti najbolje leži. To šta će ti reći dolje kod nas rodbina izbaci iz jednadžbe jer ne kupuješ auto njima
Novo auto ne znam šta imaš razmišljati znači početna cijena BMW 3 osnovnog modela bez ičega je skoro 38k Eura na njihovoj stranici
bor1s je offline   Reply With Quote