View Single Post
Staro 10.10.2019., 17:37   #31
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
LOL ...što bi na ovu paranoju od teme rekli djelatnici koji cjeli radni vijek do mirovine provedoše na objektima sa izračenim snagama i od preko 1 MW
Rade krace. Bar jesu prije imali benificirani radni staz da mogu ranije u mirovinu a zadnjim izmenama zakona ne znam dali su
obuhvaceni. Radista u JNA recimo je takodjer imao strogo odredjeno koliko dugo u danu vremenski moze opsluzivati radar i koliko tjedana neprekidno.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
na marendu ides na kebab i jedes razna govna iz supermarketa. Ubit ce te susjedove wifi mreze, tako jasno
Pa ako si iz Juznih djelova Hrvatske i ima se navika uzivati zimi u plodovima turizma od ljeta a vidio si zivu svinju samo u
crtanim filmovima ili dokumentarcima te gotovu sniclu u marketu, onda bi se slozio. Sve je stvar navike zivota, rada, kupovine pa i jela...

Ovdje u Slavoniji ljudi jos koliko toliko kupuju frisko meso tj. zakolje se svinjce iz domaceg uzgoja za zimu a krumpiri u podrumu su iz moje oranice a ne iz Egipta.
Mislim, nije mi financijski sila saditi krumpir ali sto nebi kada i zadnju od 15 vreca koliko sam ove godine spremio, otvorim pred ljeto i prerezem krumpir a on nije CRN ko crnac, kao sto su recimo iz Konzuma ili Plodina...

Vi imate ribu i to je OK ... ako nema gofana u Jadranu a kako ispadaju novinski clanci vise gofana zavrsi u moru nego sto ih sva sela
u Slavoniji imaju po crnim jamama. Gofna u oranici i gofna u moru, nije bas isto... Velim, riba je ok samo od ribe se ne (pre)zivi osim ako si Isus.

Susjedova WiFi mreza mora proc njegov zid pa moj zid ili 2 tako da ta jacina "komsiluk zracenja" je marginalna.

Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
shhh ... nemoj da se procuje kako nam iz svemira nonstop stize zracenje u tetrahercnom rasponu inace mali sunca nece vidit vise
To je sad malo dublja filozofija, u covjekov DNK je "ugradjeno" to zracenje tako da eto... vanzemaljci bi vjerojatno krepali kod
nas na planetu no tko nas posjeti vjerojatno ima i tehnologiju da ne bude ozracen sa necim na sto smo mi priprodno imuni ili prilagodjeni.