Citiraj:
Autor thunder11
KAda sam objavio ovu temu sam iskreno pomislio kako je to toliko rijedak slučaj da će većini ljudima biti totalno stran pojam, pa time rijetko koji savjet dobiti.
Ali na kraju kako vidim, em je problem itekako poznat, em se širi na doslovno sve proizvođače TV-a/panela, što je nevjerojatno. Ja osobno imam LG UJ7507 seriju isto tako oko 2godine starosti, i sada si baš razmišljam gdje sam na putu prema tome..ako uopće.
U svakom slučaju šaljem mail Sony-u odmah kada dodeđ doma a dok čekam odgovor baš budem probao malo vrtiti TV okolo i naokolo baš da vidimo ako nešto skakuta unutra.
Ali sve u svemu, ja sam još uvijek u čudu da se tako nešto može manifestirati na televizorima koji nisu baš u entry lvl klasi i samim time traže dobar dio "đeparca".
|
Danas skup TV ne znači kvalitetnije napravljen TV, nego TV koji ima puno novih feature-a.
Prije 10 - 15 godina kada si iskeširao 5 k - 6 k kn, to je bio stvarno tenk od TV-a što se tiče kvalitete izrade.
Ovi danas su kao od papira.
Trebaš vidjeti LCD Sony-a iz 2005, kojeg sam zadnjeg popravio, kako izgleda iznutra. Nebo i zemlja naspram današnjima. Od EM oklopa do ostalih stvari.
To je TV na CCFL lampe koji i dan danas radi nakon tolikih godina, dok u današnjim LED TV-ima ledice gore ko šibice.