Citiraj:
Autor donkimizer
Nisam ih čuo, ne sumnjam da sviraju lijepo, čuo sam dosta sličnih fullrangeva i dobrih i loših da znam što očekivati. Najveći problem kod njih je disperzija na visokim frekvencijama (iako je kod te veličine najbolja) i odziv na visokima, jer tamo takav driver najčešće ulazi u breakup. Ovo zadnje se može riješiti u konstrukciji, ali opet, čak i najjeftiniji visokotonac (probao osobno) poboljša stvar do jezne značajno više
|
Ne znam kakva ti disperzija treba ako slusas sa po metra udaljenosti...u mrtvom centru...a lako se i malo zarotiraju ako ti tako vise odgovara.
Sto se visokih tice...vec sam to napisao...ima ih sasvim dovoljno...
Brejkap..ovisno od drajvera do drajvera...nije bas nesto s cim se treba opterecivati...nije ni ekipa iz galla, a koliko vidim ni ekipi koja je radila recenzije...cak ni na jubito ne zvuci lose
https://m.youtube.com/watch?v=iaVkjxxip9o
Da...vjerojatno je ipak bolje da se kupi gotovo, integrirano rjesenje, sa hrpom opcija....
S ovim mojim prijedlogom bi si samo zakoplicirao zivot jer bi za par dana poceo razmisljati o tipu kablova i dali je dovoljan goli bakar ili srebro u pamuku...