'
U svoje vrijeme...
MS-DOS :
WfW je (tada) bilo tuzno za gledati sa Mac-om ili Amigom, no bio je upotrebljiv zbog ionako tada vec postojece ergele od silnih programa. Sa par Shell preinaka, te posebno uz pomoc OP Gui Dash-a i Appman-a, dosao sam izgledom jako blizu
Openstep-u sto je tada bilo gotovo nevjerovatno. Posebno kad bi netko shvatio da mu zapravo pokazujem Windowse
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NT Ekipa :
NT 3.5 (NT 3.51 1995)
Kratko ali slatko druzenje sa stvarno neusporedivom stabilnoscu naspram 3x. Hladan, nemilosrdan ali radio je odlicno.
NT 4.0 (1996)

,
Stabilan, pouzdan sve naj. PNP ima tretman kao
Spanish Inquisition
W2K(1996)

,

,
Prisiljen sam zbog pokojeg hardveraja smucati se i sa XP-om ali, iskreno se pribojavam sto nas ceka iza XP-a jer W2K ne namjeravam napustati ni pod razno.
Ako ce biti ovako "vesel, šaren i zaigran" boot-ati se u milisekundi kao XP, tretirati korisnike kao debile ... budi nam bog na pomoci
U XP-u ocigledno neke aplikacije rade glatkije i ima nekih pomaka ali sam rad u XP-u ... kao da su mi ruke zavezane i kao da govorim nekome sto da radi za mene naspram W2K-a. Umjesto da se OS prilagodjava korisniku, korisnik se mora prilagodjavati njemu.
W2K dokle god je ljudski moguce i ne pregazi ga vrijeme.
WinMap