Citiraj:
Autor Mommistake
Sve je to meni jasno, ali ne vidiš da si igru sažeo na 1 stvar u startu?
TO nije wow, nikad nije bio i nikad neće biti.
Ne znam rotarciju, nemam BiS gear (imam 30h played na 120), vjerojatno neću ni imati, ali igra je smiješna, iskreno. Em je dosadna, em je jednostavna (osim ganjanja M dugeona i nekakvih brojki), em je sve nabacano.
Da se razumijemo, imam 12 godina staža u WoW-u, igram od Vanille i dalje smatram da je to najbolja MP igra svih vremena. Ali ovo nisam očekivao...
|
Ja volim raidanje i m+ i sto se mene tice ova ekspanzija je zakon. Imam guild koji redovito raida, raidovi su zabavni a i m+ je super je su uveli sesonal affixes.
E sad sto ti trazis od WoWa? Oces raidati? Ima toga i dalje. Oces pvp? Mozes i to. Oces ganjati mountove i achivment? Mozes i to. Ne kuzim sto hoces od wowa da toliko ne valja. Kao sto je napisano mozda vise nisi za to i gotovo.
Citiraj:
Autor Mommistake
|
Pa BFA je cista kopija legiona, sve sto je bilo u legionu je u BFA. Tamo su bili jedino class setovi ovdje je azerite gear. To je jedina razlika od svega toga. Tamo je bio weapon lvl, ovdje je neck lvl.
Citiraj:
Autor d0X
Meni samo smeta što se barem glavne priče ne može skipati na drugim likovima ako si već riješio sa mainom, a iritira me hrpa uskličnika posvuda.  Znam da ima masu likova sa previše vremena koji ionako vrište da fali contenta, ali njima nikad neće biti dosta, pa bi radi nas drugih trebali pojačati syncanje sa altovima. Ako sam odradio kompletnu zonu i natukao reputacije sa jednim likom, zašto to moji altovi ne bi mogli iskoristiti? Radije mi otežaj content nego da me time-gateaš sa pizdarijama.
|
To i mene isto zivcira, napravio bi si nekog alta ali ne da mi se kada znam sto sve moram da bi ga stignuo.