Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.10.2019., 23:30   #46368
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
20k € za Smarta sa 2 mjesta? Za tu lovu možeš kupiti srednje opremljen auto Golf klase ili do ubera opremljen manji auto tipa Yaris & co.
To što gledaš je EQ, električni smart, košta duplo više od benzinca, koje više nijedna zemlja sjeverno od rvacke nema u ponudi. Electric only.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Gotovo sve je to standard u Intens opremi (sve bitno je isto, ne da mi se baš ići u detalje), iliti isto kao ovaj akcijski Smart.
Twingo vs. Smart.
Redovna cijena vs. akcijska cijena - 27% razlike za isti auto (iliti, 43% razlike za redovnu cijenu?!?). Da ne govorim da bi i ova redovna cijena za Twingo lako mogla ići dolje.

Ne znam za godine, ali već ih ima dosta s bitno većim kilometražama bez nekih posebnih problema.
Pa no, rekao sam da ono što Smart ima u standardnoj opremi, u Twingu dolazi tek od srednje s doplatom ili u top opremi.

Ali nije samo u tome stvar, materijali su bolji unutra, sjedala, volan. Smart je premium brand i to se osjeti i na cijeni i pod rukom. Sjedni u oba pa javi dojmove

Kućni Fortwo je 0.6 turbo iz 2001. sa 170 000 km. Generalka je davno odrađena kod dobrog majstora (ti motori su odlazili na oko 70 000 zbog tvorničke greške) i nakon toga je toči i vozi. Ne znam zašto se ljudi boje 3-cilindraša

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote