1. Ok
2. Ja baš nisam neki ljubitelj Gigabyte ploča za AMD platformu. Ako ne misliš clockati vjerojatno budeš zadovoljan s njom. Zakaj mora biti SLI ploča?? Moja preporuka za non-SLI ploču je Albatron K8NF4U u Ve-milu za 733Kn ili jedna od vjerojatno najboljih ploča ali ona je više za OC EPoX 9NPA+Ultra za nekih 850Kn.
3. Razlika je u taktu GPU-a 6600 i brzini memorije. (na 6600 je DDR, a na 6600GT je GDDR3).
Ne više memorije na ovoj kartici ne znači ništa. Obično ako kartice tog tipa imaju više memorije onda imaju sporiju memoriju nego one sa manje. Sve kartice se daju spojiti sa TV prek TV-izlaza. (kabel sa činćom dobiš s karticom - ali je jako kratki).
Moja preporuka je Powercolor Radeon X800GT PCIE, 256MB, TVout, dual DVI u Ve-milu za 1287,1Kn. Ova kartica ima 3 vertex shadera više od 6600/GT kartica i ima 256-bitnu memorijsuk sabirnicu i 256MB memorije, a 6600/GT imaju 128-bitnu sabirnicu.
4. Ako hoćeš DDR2 memoriju na AMD-u onda moraš još malo pričekat jer ovi procesori ne podržavaju DDR2 memoriju. Tokom godine bi trebali izači novi procesori i novi čipseti sa podrškom za DDR2.
Pošto ne misliš clockati dosta ti bude neka value memorija koja bude stabilno radila na deklariranim brzinama. Mislim da bi sa Kingmaxovim superramom bil sasvim zadovoljan. 2x512Mb naravno!
5. To je to sljedil sam tvoja uputstva.