View Single Post
Staro 03.10.2019., 11:07   #1509
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Faulty MBO. To je za RMA a ne za kukavelj po netu
Kad čitam po netu sve te pizdarije, pola bude do usera koji nije BIOS dobro podesio ili mu neka druga komponenta radi probleme (najčešće PSU)

I onda na temelju toga neki vade paušalne zaključke da je platforma zaqrac jer nonstop problemi.

Isto tako mogu reći da je platforma odlična jer nisam imao problema ni sa jednim procesorom a imao sam sve 3 generacije na istoj ploči i isflešao hrpu BIOSa nikad ni štuc.

Jedino onaj prvi pukljavi BIOS za 3rd Gen što je bio, miš nije radio u BIOSu. Sve drugo je bilo OK.

Postoje problemi, daleko od toga da ne. Ali koliko tema se otvori pa na kraju nakon par dana pljuvanja po AMDu i Asusu/Điđibajtu/MSIju/ASRocku bude "jebeni Korser i njiovo napajanje" ili "OCZov SSD iz devesprve me drka"
Sve 5, ali evo meni sa beta BIOSom sve dela (zasada), a 7501, prvo ono da win nisu učitali drivere za grafu, pa onda BSOD. Inače koristim uvijek iste postavke, a razlike u boost-u se u svakodnevnom radu i ne osjete, e jedino nisam benchao igre...

I BTW ima još noviji driver za intel lan na c6h pa sam si i njega jutros instalirao.