View Single Post
Staro 02.10.2019., 23:30   #13093
android-split
Premium

android-split's Avatar

Datum registracije: Dec 2015
Sve stoji. Al zasto taj isti proizvođac koji je fino objasnio kako izbjec famozni BI nije stavio i to pod garanciju? Ja ti prodam auto i kazem slušaj, na ovim gumama imas poseban ugođaj vožnje al moras vozit i svako malo stat i ohladit gume ili ti ja necu garantirat da ces doc citav na odrediste. Mislim, znaju za problem, nauce te kako ga svest na minimum i kazu nema garancije. Poznanik je kupio novo auto koje nije bilo novo. Jos da mi podvale koristen tv sa vec ugrađenim BI. Moras shvatit da je mene (mozda jos nekog) strah tog jer pitaj boga koliko kosta servis toga ako se to i popravlja i onda laj na mjesec. Mozda bi i riskira da je to neka ogromna razlika u slici. Vidljiva oku je, al i dalje je slika top. Cak sam servisima slao upite jel koji brand daje garu na BI koliko sam bio zagrizao. Kako se ono kaže, u strahu su velike oci
Isto tako kad se malo dublje uđe u tematiku korisnika oleda, obicno se spominje netflix, gejming,....nitko ne spominje tv kanale. Koliko sam god ljudi upita u inbox da mi kazu kakva je slika kanala, svi su bili na tragu "ne gledam tv kanale". A ja ih gledam. 98% vremena. Uhvati me period kad nema sporta da pogledam par sezona serije neke u par dana uz koji film. I to je to. Malo sam odužija. Nema veze
👊
android-split je offline   Reply With Quote