View Single Post
Staro 02.10.2019., 22:47   #7940
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Imam jedan problem na Pie kojeg nisam primjecivao na Oreu, ali sad me vec lagano zivcira. Ful jednostavno za testirati, molim samo ekipu s N9 ili S9(+) serijom za feedback (nista N/S10, sumnjam da se tu mozemo usporedjivati)

- Udjete u settingse, tapatalk, google photos, whatsapp/viber (chat s pretezno tekstualnim porukama)...
- skrolate srednjom brzinom gore/dolje drzeci prst ili s-pen na ekranu - primjecujete li stutter? Lakse se primjeti kad gledate rub neke slike/teksta na ekranu i pokusavate ga pratiti okom dok skrolate gore/dolje
- ako isti taj sadrzaj s ekrana skrolate jednako brzim swipeom, ali bez diranja ekrana (ono, skrolanje inercijom), sve ide tako glatko.

Web stranice u Chromeu je jedino mjesto gdje ne vidim nikakav stutter. Znam, nevjerojatno.

Koji je to vrag? Je to Pie feature? Ako netko koristi Oreo moze slobodno i feedback s njega. Trenutno sam na svibanjskom Pie updejtu da izbjednem bootloader update zbog eventualnog downgradea.

EDIT: ovo je valjda najbrze rijesen problem... Sjetio se pogasiti sve accesibility aplikacije i krenuti redom. Reachability cursor uzrokuje problem, kad ga ugasim sve izgleda normalno! Javim ako uspijem sta ustanoviti, app je odlican, ipak bi ga volio zadrzati.

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 02.10.2019. u 22:57.
xlr je offline   Reply With Quote