Po meni je tu najveća razlika u tome da li želiš 25" ili 27".
1440p na 25" je dosta sitan za dosta ljudi, ali je zato oštriji rendering contenta nego na 27".
Između ovh navedenih, U2715H je generalno dobro prihvaćen monitor i evo cura ga ima doma na stolu. Njoj se lutrija posrećila i dobila je stvarno dobar panel, samo što je dosta velik response time na njemu.
U2518D po meni najveću prednost nad U2715H ima po pitanju uniformosti crne boje. Prosjećno je daleko bolji po tom ptanju nego njegov 27" brat. Što se same kalibiracije out of the box tiče, isti su, iako mislim da tu U27 ima malu prednost. U25 je 10 bitni panel pa će ti na prvu bolje izgledati, ali onda ćeš shvatiti da su boje preizražene i tražit ćeš naćine da to unormališ. Pogotov crvena i narančasta boja.
A BLB, tu nemaš što drugo nego igrat lutriju. Iako me čudi kako su tako sjebali U25, pošto zbog načina na koji je ugrađen panel ne vidim razloga za tolike probleme s BLB-om.
Osobno bih išao na U2715H zbog 27", no ako sjediš na nekoj normalnoj udaljenosti za 24" monitore, ovaj U25 će te isto super služiti.