View Single Post
Staro 02.10.2019., 12:40   #7
mcpala
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
Di ima najjeftinije CCAudio?

Ja sam ga kupio preko mymemory . Vidim da su sada na akciji 2 za 42 funte i mislim da je to prava prilika za one koji misle kupit ovu sjajnu malu spravicu. Dostava s mymemory je 3 funte.

Citiraj:
Autor telefunken Pregled postova
Na koji način se spajaš s PCjem? Imam NAS i užasno me nervira DLNA i to blesavo indeksiranje sadržaja i stvaranje nekakvog prikaza po nazivu benda i sl. jer nemam urednu bazu .mp3-ca već sam naučio pristupiti zdravoseljački preko SMB-a, da vidim normalno foldere i onda biram sadržaj - da li se to može podesiti u CCAudio da tako pristupam fajlovima?

Spajam se preko Hi-fi casta. Ne razumjem se previše, ali mislim da je to isto upnp/dlna jer tako u Hi-fi castu piše ;-). Mogu birati i po izvođačima, albumima, vrsti, a ja preferiram isto zdravoseljački s folderima koji se također vide. Mene osobno živcira što svi folderi moraju biti u Users/Music mapi na C disku i to ne uspjevam promjeniti, jer kada, recimo, preselim svu muziku na D disk, to više ne mogu pronaći preko Hi-fi casta. Vjerojatno negdje griješim, ali mi se ne da previše zamarati oko toga. C disk mi je SSD, pa bih volio da ga ipak manje trošim ;-) Ipak živim s tim i gledam kupiti neki jednostavni NAS da tamo preselim glazbu.
mcpala je offline   Reply With Quote