Citiraj:
Autor quazar912
da. i mene zanima ko ima toliko HD i 4K sadržaja za gledat na tim UHD TVima...a da nije skinuto sa neta. plaćanje nekih IPTVa ne računam jer iovako plaćam pretplatu. ne želim plaćati još.
max TV i takvi lihvari i dalje traže dodatne nofce za HD sadržaj. 4K nemaju ni u planu još.
tako da LCD itekako ima prednosti pred OLEDom u cijeni. ali kao i u svemu pa tako i ovdje - nek selo vidi da imam OLED.
|
Ne možeš tako gledati. Free 4K sadržaj, kako? Preko antene ćeš max dobiti 1080i, ako želiš 4K uzmeš Netflix ili neki sličan servis pa uživaš u sadržaju. Kao što imaš pretplatu za mobitel, tako i ovo uzmeš. Sam procjeni da li ti je toliko vrijedno. ali materijala ima dosta. Ima i na BR medijima:
https://www.hifimedia.hr/film/vijest...lmskih-naslova
Sadržaja u 4K će biti sve više i više, neminovno da će to u dogledno vrijeme postati neki standard i za nas.
Cjenovno i Dacia ima prednost pred Mercedesom ako tako gledaš... Ali ako želiš kvalitetan prikaz i uživanciju prilikom gledanja filmova, nema do OLED-a. Imam jako dobar LED tv, ali evo gledam OLED da uzmem. i da, imam kolekciju 4K materijala na disku, koju svako malo nadopunim