View Single Post
Staro 01.10.2019., 21:06   #13079
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
da. i mene zanima ko ima toliko HD i 4K sadržaja za gledat na tim UHD TVima...a da nije skinuto sa neta. plaćanje nekih IPTVa ne računam jer iovako plaćam pretplatu. ne želim plaćati još.
max TV i takvi lihvari i dalje traže dodatne nofce za HD sadržaj. 4K nemaju ni u planu još.

tako da LCD itekako ima prednosti pred OLEDom u cijeni. ali kao i u svemu pa tako i ovdje - nek selo vidi da imam OLED.
Ne možeš tako gledati. Free 4K sadržaj, kako? Preko antene ćeš max dobiti 1080i, ako želiš 4K uzmeš Netflix ili neki sličan servis pa uživaš u sadržaju. Kao što imaš pretplatu za mobitel, tako i ovo uzmeš. Sam procjeni da li ti je toliko vrijedno. ali materijala ima dosta. Ima i na BR medijima:
https://www.hifimedia.hr/film/vijest...lmskih-naslova
Sadržaja u 4K će biti sve više i više, neminovno da će to u dogledno vrijeme postati neki standard i za nas.

Cjenovno i Dacia ima prednost pred Mercedesom ako tako gledaš... Ali ako želiš kvalitetan prikaz i uživanciju prilikom gledanja filmova, nema do OLED-a. Imam jako dobar LED tv, ali evo gledam OLED da uzmem. i da, imam kolekciju 4K materijala na disku, koju svako malo nadopunim
alengrosevic je offline   Reply With Quote