Danas sleteo
Xiaomi Mi A3 from Uzelac 
ovo je samo sneak-peak preview, ne ide još u pogon.
Bundle je sirotinja, no koji nije

no opet, sve što treba. Možda mali minus tome što nedaju slušalice, ali obzirom na ionako budget price tag, ne mogu zamjeriti. Daju kurton prozirni, nije bogznašto ali bolje išta nego ništa. Punioc 2A, naravno nije QC, dosta velika hrga i USB-C kabel.
Sami mobitel je bomba. Osjeti se težina, teži osjetno od Galaxy S7, malo lakši od Galaxy S9+. Ova plava boja mi je prekrasna. Rub mu je plastika, i stražnje staklo mi se čini da nije staklo nego plastika coatirana sa Gorillom, ali sve u svemu je jako jako dobar dizajn.
Znam koje vam je prvo pitanje: "Kakav je ekran, je li problem tih 720P na 6+ " i još AMOLED pentile?". Znam i koje vam je drugo pitanje: "Kakve su kamere?".
Odgovore na iste nemam jer mobitel ne ide u pogon dok ne slete tempered šajbe i ozbiljniji kejs.
Nije kupljen na neviđeno. Gospođa je bila u ZG pa sam ju poslao kod Bijelića u MiStore da vidi mobitel uživo, sa DEBELIM naglaskom na ekran. Veli da je super.
Tako da hvala Bijeliću što ima izložene sve Xiaomije da se mogu pogledati i onda kupiti negdje debelo jeftinije (kod njega je 2200 kn

)
Bude nekakav lagani review ako koga zanima, kad krene u pogon.