Citiraj:
Autor dadoremix
...ima li se još šta za prodat, koji T model ?
|
Imam ja za prodat T420 u savršenom stanju (prodajem iz razloga navedenog ispod)

A na kraju posta budem napisao kratko o njemu...
Prijavljujem da sam postao vlasnik T460 u tako mint stanju, da niti sam ne vjerujem koliko je očuvan

ono...nema crtica na njemu...ko iz izloga

Jedino sam jučer navečer stavio Win 7 na njega i to je to. Danas idu driveri i sve ostalo, pa ćemo vidjeti o kakvo je stvarno stanje
Prijavim kad sve provjerim, ali ovako na prvu - kupnja i pol.
Pošto je došao T460, sada T420 ide u prodaju. Još nije oglašen, pa da prvo tu ponudim, ako nekoga zanima...
U stanju je da ne može bolje, doslovno. Jako je pažen. Nemam razloga pisati laži.
Naš cijenjeni kolega @calypso ga je otvorio i rekao da mu izgleda kao da nikad nije korišten (to je bilo kad sam ga kupio, prije 2 godine)

Dajem ga sa 180GB SSD Intel i 320GB HDD. Taj SSD je kupljen od @calypsa i od tada služi isključivo kao sistemski disk. Dakle na njega se ništa ne skida, niti se na njemu išta čuva. Za sve to služi dodatni HDD, tako da bi taj SSD trebao biti u tip-top stanju i dalje. Ima 8GB RAM i i5 vPro. I ima dodatnu nVidiu.
Nikad nije bio korišten za ništa osim za slušanje muzike, poneka serija, malo surfanja i ponekad stream utakmica.
Dakle nikad nije vidio ni osjetio power korištenje. Sve radi bez ikakvog trzanja i greške (Win 7 x64).
Ima NMB tipkovnicu. 1600x900 HD+ antiglare ekran.
Imam i 2 baterije za njega...jedna traje oko 1 sat, a druga meni izgura i do 3 sata mog korištenja. Obje su original Lenovo, također riješene u jednom dealu sa @calypsom
Da ne tipkaram više tu o tome...sve ste shvatili

Rješio bi ga u petak ili subotu, dok si posložim novi.