View Single Post
Staro 30.09.2019., 20:02   #85
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
Upravo tako, to su ti rebrendani neki drugi telefoni. Kako sam napisao u postu prije, moja NOA HummerSE je ustvari BlackView BV5000, nakon instalacije novog ORGINALNOG firmwarea preko "NEORGINALNOG" NOA firmwarea se seriski broj uređaja iz 0123456789abcd pretvorio u pravi serisjki broj koji orginalni BlackView firmweare zna pročiatti za razliku od NOA firmware koji je ofrlje napravljen i nema podršku kao BlackView. Jednostavno je izašao orginal Android 5.1, pa zakrpe, R01, 02, ... do R05 i gotovo. Dok je BlackView napravio i Android 6.0 i 3 zakrpe za njega, dakle BlackView se usitinu trudi i IMA support za razliku kojokakvih Šitsung mobitela, (imao službeni S4 i S4 mini za koje su izašli ofrlje update i koliko 1 ili 2x), dakle Šitsung i ostali samo pričaju bajke da imaju support, nemaju imaju jedino raširenu lošu servisnu mrežu i to je kao taj extra support koji opravdava cijenu telefona 3 - 4x više novaca za isti telefon kao od Xiamia, BlackViewa i sličnih... bedacima da.
Da se vratimo na priču o NOAi, recimo njihov novi HummerLE je u stvari opet BlackView BV6000s, odnosno slabiji model iz serije 6000. Jači model je BV6000 ali ga ne nude pod svojim NOA brandom. I tako je svaki telefon iz NOA ponude.
Nađi razliku
NOA HummerLE vs BlackView 6000s
Nakon dvije godine SVI službeni NOA HummerLE, odnosno BlackView6000s imaju napuhanu bateriju i krepani Charger Connector Port Board (oko 7 - 15US$). Naravno da NOA ne mijenja bateriju, prošlo 6 mjeseci i optužuje da telefon ne radi radi baterije, kada kupiš bateriju onda tvrde da je telefon neispravan radi user greške ... Ekipa koja nije bacila telefon i naručila dio, telefon radi sa novom "neispravnom" baterijom bez greške. Inače ekipa koja ima orginalni BlackView 6000S koji su kupili sami baš kao BV6000s, a ne HummerLS nema taj problem. Ili sretna serija ili kinezi NOA prodaju svoj bofl skonto ... BTW moj BV5000 koji koristim za lunanje po brdu i divljini (5000mAh baterija i nije mi ga žao ako mi ispadne), radi bez greške, i dalje zadovoljan. Koristim ga zadnje dve godine dva do tri tjedna, ipak mi je primarni Xiaomi MI6, ali opet taj NOA Hummer, tj BV5000 je ipak sada 4 godine i radi pouzdano, NOA jednako čista lutrija sa jako malim šansama za dobitak ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote