View Single Post
Staro 29.09.2019., 19:51   #4672
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Bok konfiguraši. trebam savjet/preporuku. Moram složiti kompletno računalo sa svom periferijom za curicu od 11 godina za školu. Znači kanta, pisač, tipkuša,miš, zvučnici i naravno monitor. Zato sam i stavio post ovdje, nisam siguran da li će 5k biti dovoljno... Uglavnom ovo su želje:

-pisač crno bijeli laserski sa skenerom (što jeftiniji a da je koliko toliko ipak pouzdan i da se može što povoljnije mijenjati boja). Dodatno, može i posebno skener posebno pisač ako ima smisla..

-monitor 24 ili čak 27 inča? Naravno TN jer cilj je veća dijagonala i rezolucija te da li ima smisla ići na nekakav možda čak malo manji ali 100 hz monitor?

-pretpostavljam da za opisane potrebe (a i većinu drugih) još uvijek nema smisla uzimati ništa drugo osim ryzena?

-integrirana grafa će biti dovoljna za sada (biti će sigurno nekakvog lajt gaminga, plan je za cca. godinu dana uzeti grafičku karticu ali ukoliko se baš ukaže potreba, za sada ne treba)

- da li je 8GB rama za sada dovoljno (lajt gaming na integruši)? može odmah 16gb ukoliko mogu kasnije imati problema sa nadogradnjom (nema više tih modela pločica itd...)

- budget nije zakucan do 7k cilj je potrošiti što manje

kupovina za keš, zagreb dućani (uzi, futura, ...)

+imajte strpljenja za mene, nikako ne pratim trendove (iako bih rado) bikaz posao

Zadnje izmijenjeno od: The AC. 29.09.2019. u 20:03. Razlog: mozak na paši
The AC je offline   Reply With Quote