Citiraj:
Autor Libertus
Super da znam koji TV ne kupovati. 
Nadam se da će ostati barem jedan ozbiljan brend koji neće ugrađivati mikrofone i kamere u TV koji se spaja na internet.
Mislim, uređaji nemaju minimume sigurnosti u sebi, većinom su sklepani nabrzinu, samo da rade, i onda stave u njih mikrofon i kameru, a držimo ih u dnevnom boravku u kojem provodimo najviše vremena kada smo kod kuće.
Kao da zazivamo probleme.
Isto vrijedi i za sve ostale IOT uređaje tipa hladnjak, toster itd. spojeni na internet s mikrofonom da možeš pričati s njime i ostalim senzorima.
|
Moj TV ima poseban daljinski za voice control i to je naravno u ladici.
Android telefoni malo pretjeruju s tim, nije mi tesko stiskat gumbe.
Citiraj:
Autor 23-D
Zato sam i postavio pitanje, jer je u Sancta Domenici SK8100 jeftiniji od SM8200 a po specifikacijama ima par boljih detalja.
Nažalost, svuda je out of stock.
Baš sam poslao upit u SD da li će ga restockati iako znam da vjerojatno neće jer je prošlogodišnji model.
Iako, realno, dovoljan mi je i 8200 jer nisam sad neki power user.
Conncectivity mi je manje bitan, osnova mi je dovoljna.
Služi za gledanje filmova i serija preko Kodi streamanja i IPTV, BR i DVD ne koristim uopće.
|
Onda bi ti trebao bit ok, za obican TV je ovo sasvim dobar izbor. Ali Garfild ili ne Garfiled i Philips serija 7, a pogotovo 8, iz 2018. su sasvim dobri telkaci. Frend ima sedmicu, sestra mu osmicu, ja skoro kupio osmicu... Priznam, sve zbog ambilighta, ali sad kad sam se naviknuo, tesko bi na TV bez. Iako mi se cini da ambilight vise ne primjecujem i da mi je isto kao o da ga nema, kad sam u spavacoj sobi ma telkacu bez ambilighta bome mi fali.