View Single Post
Staro 28.09.2019., 19:15   #49
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor ibme74 Pregled postova
Ma to su pohrlili javit svima koji su narucili da su "2 diska koja su imali na AKCIJI prodana" - tako je rekao na telefonu, sad je neki PROJEKT a ne AKCIJA
Ne ulazim u to što je istina ali mislim da ti ne razumiješ što je on napisao.
Diskovi su im ostali od nekog većeg projekta pa su ih stavili na rasprodaju/akciju.
Dakle, trgovac je nešto radio s tim diskovima, trebali su biti negdje ugrađeni, nisu, pa su stavljeni u prodaju po akcijskoj cijeni.

Citiraj:
umjesto da su jednostavno napisali "ispricavamo se, bila je greska, artikal nije dostupan po ovoj cijeni" - gotova prica
Stvarno ne vidim razliku u tome kakvu će oni izjavu sastavit i što će napisati i koji je razlog što ti ne mogu prodati.
I ne bi sigurno bila gotova priča jer smo vidjeli masu puta da trgovina napiše da je pogrešna cijena pa ekipa kreće sa savjetima da se podnesu prijave jer "šta njih briga tko je pogriješio".

Citiraj:
Autor ibme74 Pregled postova
podcjenjivati inteligenciju sviju na forumu (160kn za ssd od 960gb oji je inace na nabava net najjeftiniji 850-900kn)
Dakle sam si svjetan i "inteligentan" da je to nemoguća cijena ali svejedno loviš u mutnome i pokušavaš ti i ekipa to kupiti umjesto da pređeš preko toga, zanimljivo.

Ovo za neodgovaranje ne mejlove je po meni veći problem i to si ni jedna trgovina ne može dopustiti.
panasonic je offline   Reply With Quote