Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.09.2019., 14:44   #46314
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Pozdrav. Boysi, tražim prednje amortizere za Focusa, e sad, za moj model je dostupan Sachs, Monroe i Motorsport. Trenutno su gore uljni amortizeri a kolko vidim, većina su plinski, mada bih više volio da naletim opet na uljne.

Nego, zanima me vaše mišljenje o Monroe Spectrum Premium amortizerima ak ih neko ima na autu?
Na par mjesta sam čuo da izbjegavam Monroe, al zbog čeg točno, niko ne veli, ovo mi vuče više na generaliziranje po pitanju Monroa.. Recimo, Monroe SP im je jako dobra cijena, a od Sachsa jeftniji kojih 300tinjak kn.
Mislim da je generaliziranje iako sam čuo od par mehaničara da su skidali Monroe za kratko vrijeme opet s auta jer su propali. Dosta ovisi i o ispravnoj ugradnji, moguće je netko zafusao u tom slučaju.
Nije focus, ali stavljao sam na renaulta scenica Monroe OE spectrum jer je to bio kao noviji i bolji od Monroe Original modela za taj auto. Samo ta dva modela bili su dosrupni, za taj tvoj premium nisam čuo.
Originali su isto bili monroe na tom renaultu. OE spectrum me nisu odusevili, mrvicu su tvrđi od starih. Možda zato što su stari propali malo vremenom, ali sad da to idem raditi, vjerojatno bi uzeo original od proizvođača auta jer s tim si barem siguran. Meni su ti OE spectrum djelovali da su malo tvrđi, auto je sitno više nabijao na kratkim poprečnim rupama, ali je dobio na stabilnosti u zavojima i nije se toliko ljuljao. Cjenovno mi je monroe tada ispao osjetno povoljniji od konkurencije: KYB, Sachs,...
c-shadow je offline   Reply With Quote