Citiraj:
Autor Flood
Neznam.Jeli to pravilo znači tvornička momčad plus 3 kupca ili se i tvornička broji u max 3...FIA će odlučiti na kraju,jer piše da se nju mora pitati oko takve situacije.
Ako će netko otpadati,biti će to tata Stroll 
|
Citiraj:
Autor Lewis
Sad je pitanje ko ce "ispast" iz Mercedes kuce jer Williams je produzio a kolko se sjecam u pravilima je da jedan motor supplier moze opskrbljivati 3 tima.
Trenutno imamo Merceedesm Williams i Racing Point na Mercedesu, Znaci ispada da bi Racing point trebao otpasti iz tog drustva 2021 ?
|
Seidl izdominirao

šta će Švaba nego švabski motor uzeti
BTW, može se i hoće se. 4 tima nije problem, ako FIA dozvoli, a dozvoljava.
Citiraj:
The move means Mercedes will supply four teams for the first time since 2016, when it had Manor Racing as well as current customers Williams and Racing Point (then Force India)
|
Nakon 2012, možda 2021 i vidimo prve pobjede i postolja. Samo da sad ono američko debelo krme se ne sjeti vratiti Alonsa u momčad
Uglavnom, pozdravljam taj partnership. Sa Hondom nije uspjelo pogotovo treća sezona, a sa Renaultom delimično je jer u vremenskom razdoblju od sezone i pol McLaren stigao od rock bottoma do best of the rest statusa, što nije loše, pogotovo kad se uzme da su iza sebe ostavili tvorničku Renault momčad sa puno boljim prvim vozačem te Mercedesove i Ferrarijeve filijale sa jačim motorima i supportom, kao i testnu momčad Red Bulla.
Citiraj:
Autor aski
Mozda ispadne sam Mercedes
Kad poberu sve do kraja iduce sezone i onda samo motore krenu dilati
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
|
Kako me neki filing do sada nije varao, oko Mečke imam filing da bude ova igra trajala do 2024. A nakon toga, samo AMG HPP bude radio dalje kao Supplier.