Citiraj:
Autor elzel
Obavezno prigovor... Svi šaljite prigovore, nek se malo zapitaju o svojoj čudesnoj organizaciji i poslovanju. Mislim da tog ima samo kod nas, pače, vrlo sam uvjeren.
|
Najvise me zivcira sto imam tracking broj, a na njihovom webu pokazuje samo prvi korak i da je zaprimljena u posti u Osijeku. Oni interno vide svu povijest i izlistao mi je gdje je sve posiljka bila. Ne bih toliko zamjerio propuste i greske da imam tracking i transparentno obavjestavanje, umjesto da kao konj moram cekat neki paket jer u suprotnom ode nazad u postu i ne mogu ga pokupiti jos jedan dodatan dan.
U Branimirovoj su sad ogromne guzve jer moras cekat s ostalim ljudima koji obavljaju gluposti u posti. Najbolje je bilo doci usred noci...ali i to su ukinuli (doduse, nije imalo ni smisla da rade 0-24). Jace su mi ove lokalne poste po manjim mjestima koje rade do 14:00 (i jedan dan do 16:00). Pa se mozes slikat ako ne mozes izaci s posla.
U vecem gradu vani kad narucujes s Amazona, pratis dostavljaca kako putuje i imas realtime ETA. Također, možeš preusmjeriti pošiljku i odabrati drugo vrijeme dostave.