View Single Post
Staro 28.09.2019., 09:37   #856
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor elzel Pregled postova
Meni su hp express pošiljke redovito kasnile, kao što i dalje čine. Međutim, otkad sam saznao za prigovor dosta dobro zarađujem kod kupnji i napomenem pošiljatelju da stavi lomljivo i do 14 da bude veća cifra. Povrat je naknada štete u iznosu 3 poštarine, vraćanje poštarine i kamate. Svako malo na račun sjedne 250- 300kn. Meni je hp zakon .
Pa ti si brate mili genije. Iako, moram kazati, da je HP ekspres u mojem regionu bio stvarno jako dobar. Doduše, ovo je malo zastarjela informacija jer sam na poslu redovito koristio njihove usluge prije kakvih 6 godina, ali bili su jako pouzdani i cjenovno OK. Ali mislim da to uvijek dobrim dijelom ovisi o ljudima koji rade na datom području. U usporedbi, tada je InTime bio sasvim OK dok je Overseas bio (i pretpostavljam ostao) teška katastrofa.

Što se tiče ove naknade od 4.5KN, prvo sam se protiv nje borio verbalno (par puta su mi u pošti rekli "ma uzmi, ne moraš platit, šta me briga" s time da nisam bio posebno neugodan nego više ogorčen) potom protestom (odbijanjem preuzimanja pošiljke, po njihovom pokislom izgledu mislim da bi se ovi osjećali stvarno posrano nakon toga ) a kasnije doplatom za tracking, koja je ukidala potrebu za dodatnom naplatom.

Zadnje izmijenjeno od: mkey. 28.09.2019. u 09:45.
mkey je offline   Reply With Quote