View Single Post
Staro 28.09.2019., 01:45   #2046
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
@sokre10 pa Oneplus 3T cijena bila oko 3250 kn dok je Oneplus 7 oko 4050 kn tako da nije neka razlika. Recimo ako se pogleda huawie koji je bio cjenovno negdje između xiaomi-a te Samsunga dok sada je cjenovno sa tim istim Samsungom. Moraš gledati da sa povećanjem cijene raste i veća cijena rabljenog mobitela pa ćeš imati veću cijenu dok se prodaje pa gubitak novaca kroz pad cijene nije nešto drastično veliki. Apple je druga priča ima taj prestiž sa napumpanim europskim cijena jako dobrom stabilnom cijenom. Po meni najbolji mobitel ako se gleda gubitak, ali rizik koji donosi kroz oštećenja je velik tko voli neka izvoli.

Trenutno imam Oneplus 7 i mogu reći mobitel tko gleda isključivo da ima brz softver odličan mobitel sve ostalo manje više prosječno. To da su se odvojili od core biznisa to je odavno poznati, a moraš gledati na kraju se svodi na dobit tvrtke.

Ova cijena koja se dobije iz kine za Oneplus 7 je odlična pa cijena je ispod Oneplus 3T. Kako si i sam napisao imaju dobru servisnu mrežu dok 1 godinu pokrivaju iz kine za ostalo popravci nisu skupi tj. ispod 1000 kn dok matična 1500 kn ako se ne varam. Meni je trebao hitno mobitela pa sam uzeo baš od oneplus.

Već sam par puta napisao idealan mobitela bi bio samsung S linija sa oxygenOS te ravnim ekranom. Da nešto takvo izbace uzeo bi definitivno.

@coconut što je ustao si na lijevu nogu? Jest malo nerazumljivo, ali se može shvatiti ako je pročita poruka iznad. Dok za interpunkcijske znakove nemoj pa it forum je nije neki grammar nazi.
intel freak je offline   Reply With Quote