nema potrebe da kvotaš mene kad sam iznad, jesi od jučer na forumu?
Smiješno mi je jer ćeš igrat pod nekim aliasom ko fol, kao nisam kupio igru jer sam cool to je za djecu, a tu po forumu prosipati žuč kako je sve smeće, a ti si stari mačak, još štelao confige u codu 2 i nosio domaće lan turnire di ste igrali ti i tvoj frend, ali do 22h dokad mu je mama dala da donese komp kod tebe.
Nit sam se zajebao nit me briga, 200+ sati ću dait u igru kao što mi je dao i cod blops 2 i cod ww2 od novijih koje sam uzeo za pucaljku. Dobro mi dođe casual pub stomping kako će i ovaj cod. To što tebe neki novi klinci gaze pa si došao prosipati žuč na svim forumima kako je igra smeće je samo pokazatelj koliko ti je život fantastičan kad imaš potrebu pisati kilometarske postove osvrta na igru jer ti si kao neki kvazi igaming infulencer, stara manga koja će nama pelen bojni pokazat tko je ćaća. Velik si ćaća i takav nam ostani, svima nam reci što da mislimo, što smijemo što ne.
I da, klasični sam balakanac, jer nedam za takvo što tolike novce, jer radim za premalu plaću da plaćam europske cijene, ja sam balakanc isto ko i ti koji sam siguran sam sve u životu kupio po punoj cijeni, jer si ugledni eruopljanin.
Također, molim te samo da ne prosipaš žuč bezveze linkovima na likove za koje nisi znao da postoje dok ti neki balavci to nisu pokazali.
isprike adminina, od mene toliko, a direktor svemira će na neki hide ignore, dovoljno stručnjaka imam na poslu, ne treba mi takav i na netu kad dođem prolistat forum.