Citiraj:
Autor Doktor O
znači krvarim od smijeha na likove koji šire mržnju i max antipropagandu ali će ipak dat 20jebenih eura na nešto što im je smeće.
nikad to nisam shvaćao te nikad nisam dao za nešto što mi je smeće.
Mislio sam da će bf1 i bf5 bit dobre igre, nažalost nisu s vremenom i tog novca mi je žao.
Ali recimo mislim da je pubg smeće, ali kad bud e20e da ga kupim? pa jasno da neću. Da košra 1e ne bi jer mi je smeće. Nekom je sve, meni je loša i nedam ni tu jendu kavu za to.
tvoj novac, jebe mi se, nemoraš se meni opravdavat, ali sam fasciniran takvim super duper pro matorcima za koje su svi debili i samo oni kuže šta je iza toga.
pa jasno da su smeće kao i svaka velika kompanija ne samo u svijetu igara već inače.
krivi su ti koji bezumno bacaju novce na kozmetiku i sranja.
a i ti koji pljuješ po igri ali ćeš im opet dat 20e odobrenja da je igra dobra.
neda mi se u raspravu, samo sam iznio svoj stav. hvala ti
čemu iznenađenje, pa to je praksa koja sad ide.
Kao da se čudim što asfaltiraju pred izbore....ma lol  
|
Čuo sam da su sudije u francuskoj natjerali steam da moraju omogućiti igračima da prodaju igru u svojoj library kolekciji.
Naravno da neću kupiti, ali uvijek mi gušt upecat nekog i gledat ga kako se koprca na trigger udici , i naravno nisi razočarao
Upravo tako moj novac, moja odluka, ali si se nešto zapjenio previše za nekoga koga nije briga.
Ne krvariš od smijeha, nego ti je dosadno sine, pa si odlučio zdampati svoju misaoni proljev pardon stav nabrzaka u topic.
Što se Activisiona tiče ja uopće nisam iznenađen, ovo je business as usual, a ti si se vrlo vjerovatno kako stvari stoje zajebao za 211 kn, nekako mi nisi baš toliko uvjeren da će igra biti toliko dobra koliko je hajpaju, pogotovo sad kad lagano sve izlazi na svjetlo na šta će to ličiti po xy put, pa si se krenuo zajebavati sa nekim ruskim workaround region vpn shemama za 150 kuna razlike u cijeni, u strahu da te netko neće zajebati za punu cijenu sa lošom igrom. Ako bude super prošo si jeftinije, ako bude smeće nisu te zajebali jer ti si lisac pametni neće oni tebe. Tipični balkanikus.
Nevidim da je i ti nešto izdašno podržavaš takvim akcijama, jer toliko skuplja sigurno neće biti preko oficijalnih kanala za eu regiju sa svom silom današnjih online key dealera.
Nema na čemu.
PS: fila2208 molio bi te da kenjanje ovakve vrste nastaviš na bug.hr forumu ako imaš potrebu, nema smisla na ovakvom forumu, niti želim, čisto toliko.