View Single Post
Staro 26.09.2019., 17:17   #3293
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor bigAdvance Pregled postova
Ne znam koliko pratite MKBHD i koliko se slažete s njim, on ima listu 5 stvari kod mobitela koje su mu glavni faktori u odlučivanju go/no-go:

1. Build
2. Battery
3. Camera
4. Performance
5. Display

11 Pro je u svakoj od tih kategorija trenutni broj 1 ili dijeli broj 1 s nekim od konkurenata. To nije subjektivni fanbojizam nego činjenice koje se mogu izmjeriti.

Ubaci u računicu još višegodišnju podršku, iOS (subjektivni plus), bezele/notch (subjektivni minus) i ostale parametre koji su (tebi individualno) bitni i dođeš do nekog zaključka.

i taj MKBHD prije sam ga branio, ali mi je dojadio ko posni sir svaki video isti iste fore itd. Njegovih pet se svodi na testiranje mobitela 10 minute te par sati snimanja ujedno editiranja. Tipičan youtube influencer sa biranim riječima da sljedećem eventu dobije pozivnicu da bi se mogao naslikavati. Nisam držao iphone 11 u rukama ne može se reći da sada nemaju neki skok sljedeće generacije izglancaju ostane sitnice te budu rame uz rame s andoridima fino će izgledati ko jaje jajetu. Biraš OS koji ti odgovara i pozdrav sve do neke nove generacije mobitela, a kako je ispao samsung fold načekati ćemo se
intel freak je offline   Reply With Quote