Citiraj:
Autor IcyTexx
Želim samo imati normalan pristup računu kad nemam mobitel ili se isti resetira ili promijeni. Jel to tak puno za tražiti? Što bi bilo da sam penzioner s dumbphoneom, a želim koristiti net/web banking?
Imaju dvije aplikacije i dalje. Ova koja sad po novom ima sve integrirano, i mToken. Kao što je rekao ovaj chat agent gore.
|
Penzioner će kupiti neki vivax za 300 kuna koji će mu služiti kao token i stavljat će si podsjetnik na dumb phone da ga mora napuniti svakih par dana
E sad, ja eventualno razmišljam na sljedeći način - ne znam da li i dalje "službeno" dijele tokene/čitače kartica osim onog što su meni rekli, ali moguće da chat agent nije dobro informiran, jer to su najčešće studenti koji čitaju iz svojih (možda zastarjelih) dokumentacija i hodograma ili u pbz poslovnicama imaju direktivu "ako prođe, prođe" pa na prirodan način povlače tokene s tržišta tako da ti odmah vele da ih ne možeš dobiti, a ako si baš jako uporan i bezobrazan ipak ti ga izdaju.
A web će i dalje imati "stare" načine logiranja dok god ljudi koriste fizičke tokene.