View Single Post
Staro 23.09.2019., 15:00   #251
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Želim samo imati normalan pristup računu kad nemam mobitel ili se isti resetira ili promijeni. Jel to tak puno za tražiti? Što bi bilo da sam penzioner s dumbphoneom, a želim koristiti net/web banking?

Imaju dvije aplikacije i dalje. Ova koja sad po novom ima sve integrirano, i mToken. Kao što je rekao ovaj chat agent gore.

Penzioner će kupiti neki vivax za 300 kuna koji će mu služiti kao token i stavljat će si podsjetnik na dumb phone da ga mora napuniti svakih par dana

E sad, ja eventualno razmišljam na sljedeći način - ne znam da li i dalje "službeno" dijele tokene/čitače kartica osim onog što su meni rekli, ali moguće da chat agent nije dobro informiran, jer to su najčešće studenti koji čitaju iz svojih (možda zastarjelih) dokumentacija i hodograma ili u pbz poslovnicama imaju direktivu "ako prođe, prođe" pa na prirodan način povlače tokene s tržišta tako da ti odmah vele da ih ne možeš dobiti, a ako si baš jako uporan i bezobrazan ipak ti ga izdaju.

A web će i dalje imati "stare" načine logiranja dok god ljudi koriste fizičke tokene.