Citiraj:
Autor Frung
Ovi opisani problemi, tiču se gledanja HD/SD sadržaja u specifičnom programu, npr. KODI ili je ista stvar i recimo preko Youtube-a?
|
Ne, više manje je na svim programima. Prekida i preko Youtubea. Evo upravo gledam EON (stranica za gledanje raznih SD i HD kanala) - FOX SD normalno radi, prebacim na FOX HD prekida. I tako za svaki drugi program... gledam preko Opere, Chroma, bilo koji browser..
Citiraj:
Autor Frung
Slika prekida, u smislu, trza, je li tako? Nije gladak playrate?
|
Prekida u smislu da se TV kao na sekundu/dvije skroz ugasi (crna skroz slika nastane) i ponovno upali, audio normalno cijelo vrijeme radi. Nekad se tako prekida svakih 30sec, nekad 10x u 10sec dok ne prebacim na neki SD kanal ili "laganiji sadržaj". Nema pravila.
Citiraj:
Autor Frung
Koji je refresh rate namješten na televizoru i koja rezolucija?
|
1920x1080 @60Hz PCM
Citiraj:
Autor Frung
Može li Extend mode ispravno na TV-u prikazati točno tu rezoluciju i refresh sa desktop monitora?
|
Ne znam kako to znati da li može, slika je vrlo kvalitetna na TV-u i sve radi odlično bez ikakvih prekida kad je na Extend mode.
Citiraj:
Autor OuttaControl
Tocno te probleme sam imao zbog jeftinog HDMI kabela, kad sam kupio aktivni hdmi proradilo je bez problema
10 m je moj
|
I moj je 10m, jeftiniji. No probao sam spojiti TV na 1m i malo bolji (skuplji) kabel i opet se to javljalo.