Citiraj:
Autor veve
- ground war je jedan velikii clusterfuck
- hit reg je i dalje čudan, već si 2m iza zaklona i onda crkneš, nekad umreš odmah istu sekundu, nekad doslovno pucaš nekog metak po metak po 4-5hitova i dalje je ta osoba živa, a ti umireš od njegovog nekontroliranog spraya
- sama stabilnost igre je gora nego trenutno stanje u HK, nije mi jasan onaj delay kod spawna, igra se doslovno smrzne na koju sekundu
- način baratanja s vratima je plus, ali sama izvedba je loša + totalno znaju biti zbugirana
Previše toga za popraviti, za igru koja izlazi za mjesec dana
|
Neći više dampat po igri jer sam i previše napisao, ali za kraj, ovo za hit reg jeupravo tako kako si napisao. Nikakvih pravila nema. Kao radili su novi engine tako da su maknuli stari hitbox sistem i stavili kao neku *realističnu* simulaciju balistike šta god im to značilo. Nema šanse da poprave 50% ovoga što trebaju.
Dalje, iskustvo sa Activision-Infinity Ward naslovima što se anti-cheat i patchanja tiče poslje prodaje, oduvijek izađe jedan patch, popravi neke sitnice i to je to, poslje je uvijek zajednica bila ta koja je radila patcheve, tweakove sa configom ili radila modove za isti. Stoga ne nadajte se previše. Jedno 6-7 CoD igara od IW je ovo doživio svaki put. I baš zato sam razočaran jer znam šta slijedi. A kad krenu Aimboti i Whacks za 5,99 na forumima i darkwebu, igra je mrtva kroz 2 mjeseca.