Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.09.2019., 11:24   #46176
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
To ti je benzinac.
Tako sam ga i trazio, ali u linku je tdi. Valjda je netko fulao pri stavljanju oglasa, pa naknadno editirao naslov, a tada link ostane.

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A kakve su to tvrtke koje prodaju auta po njuškalu npr. na tvom prvom linku, zasad sam čuo samo da ih izbjegavam jer uvoze auta s vraćenom kilometražom. Imaju uvijek nižu cijenu od privatnih prodavača i puno manje km.

Što kažeš na neki 407 ili 607?
Ne moraju svi biti iz uvoza. A TRCZ nije soderas (iako i oni imaju sranje autiju). TRCZ uzima aute s leasinga, ali u ovom slucaju je vjerojatno bila rijec o "staro za novije" principu.
Sve se to lako provjeri, nazove, trazi broj sasije, ispis s tehnickog...
Ovo je passat benzinac, pa logicno da nije napravio puno kilometara. Za dizela bi to bilo cudno (iako ne i nemoguce, samo malo vjerojatno).

406 je bio ne bas dugotrajan auto (koliko ih samo vidis danas jos na cestama? Dok japanaca, njemaca i korejanaca vidis tonu iz tog godista).

Opcenito meni osobno dolaze u obzir samo njemci, japanci i koreanci za preporuciti kao rabljeni. Francuze, Talijane, Engleze bas i ne bi. Iako su svakako ljepsi i zanimljivijo auti od Passata.

Ali radje onda gledaj Ford Mondea nego 406.
Elven je offline   Reply With Quote