View Single Post
Staro 17.09.2019., 13:56   #3159
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Koji si zadnji Android imao i koje ti finese fale? Samo sam znatiželjan, iOSu priznajem fluidnost i optimiziranost, ali mu nedostaje puno toga. Od meni npr. bitnih stvari multitasking (ne dvije aplikacije nego tri i više), launcheri, ikone, zatim app ikone svi tom homescreenu...

Message delivered by Tesla Model S P100D
Je, to su sve stvari koje sam i ja mislio da će mi faliti kad sam prešao na iphone... i na kraju mi uopće ne fale.

Jedino što mi fali od androida je koliko bolje google mail i kalendar radi na androidu (što je i logično). I nikako se nisam uspio naviknuti na apple mail i kalendar app, tako da i dalje korisim google aplikacije na iphone-u.

Zadnje sam probao LG V30 i Note 9 - oboje odlični telefoni... ali ja i dalje radije koristim iPhone 7. Tek sad eventualno razmišljam da napravim upgrade, i to samo radi kamere.

Ali sto ljudi sto čudi... ja npr nisam uzeo iPhone XR samo zato što nema originalne kožne futrole, što su vjerojatno i namjerno napravili.

Čini mi se da su istu stvar napravili i sa non Pro verzijom sada...