Ha ha. Maxtor.... Nikad... Ni u kojem pogledu neće se PRIBLIŽIT mom piceku.
Probo sam SVE diskove. Nije mi valjda zadnjih 5 godina riko ni jedan. Mislim da mi je riko jedan WD 20gb prije 4 godina, i to se znalo da će krepat, jer se često nosio okolo i radio vuseči na kablu.
Uvjek sam zagovrao barice. To stoji. Najbolji diskovi, ali su sve usraili sa STIRom i ne mogučnošču podešavanja AAMa. Velki minus.
Imam sad doma jednog WDa. Caviara SE, izašo iz tvornice prije kojih 2-3 mjeseca. Dobar disk. Iznenađujuče tih.
7200.7 barica koja mi je bila sistemskih disko olalala dugo, sad je u ICY BOXu. Nemam riječi za taj disk. Radi uredno i tiho. Radi se o PATA modelu, uz jednu sitnicu. To je disk iz retail PCa i nema STIRA i mislim da je AAM na min. Disk je fakat tih.
I sada šok za one koje ne vole korejce. Neki dan sam uzeo zamzunga. E disk je tih ko barice .4 . Nešto nevjerojatno. Grije se jako malo, skoro pa ništa. Relativno je brz. Prezadovoljan sam sa diskom. Našo sam si sistemca za neko vrijeme.
U drugom kompu imam sata 120gb baricu 7200.8. Dobar disk, ali KREŠTI. ak vas smeta buka IZBJEGAVAT.