OK, da rezimiramo:
- u #3 postu si naveo situaciju tj. da je browser gašen na silu = nije odradio kako bi inače da si ga normalno zatvorio
- većina browsera ima opciju "restore session" da te vrati na situaciju kada je došlo do rušenja browsera bilo nekom greškom, bilo da si ti sam to prouzročio ubivanjem taska
- da si izabrao nova sessija a ne restore srušene nebi te automatski vratilo u staru sa aktivnim net bankingom
- na silu zatvoren browser i da ima neku rutinu / kontrolu nije mogao obavijestiti "drugu stranu" da zatvori taj konkretni (nazovimo ga tako) "transakcijski kanal" jer si ga "ubio"
- koliko je prošlo vremena od trenutka kada si "ubio" browser pa do kada si ga ponovo otvorio ?
gore spominju kolege termin od 5 do 10 min. kada "druga strana" zatvara "transakcijski kanal" ako nema aktivnosti
- još jedan štos / detalj, provjeri kako su ti podešene Privacy opcije,
po defaultu se (namjerno) pamti history, dl. history, cookies ...
ja to maknem da ne čuva / pamti + da izbriše pri zatvaranju browsera (napomena normalno zatvaranje)
Mislim da je sada sve jasno za konkretni slučaj,
da bi "druga strana" možda mogla imati neku bolju kontrolu, možda i bi ali bi to vjerojatno rezultiralo prečestom potvrdom pa bi nakon nekog vremena "popizdili".