Citiraj:
Autor markec2102
Stavio sam podupirač stražnjeg blatobrana radi zaštite žice za stražnje svjetlo. Pri tome sam naglodao jedan torx vijak.... Valjda ću naći takav vijak u nekoj željezari.
|
Vijci Kranjec kod Trešnjevačkog placa. Tamo sam našao dulje imbuse i podloške za stražnji blatobran koji je pukao na šogorovom. Majstor je napravio preko 1500 km s njim, probio tri gume i pukao mu blatobran. Ali radi i dalje. Kaže da osjeća da je malo baterija degradirala, ali ništa strašno. A on je baš tip čovjeka koji ne pazi, veli da ne pazi po rubnjacima ni ništa.
Što se tiče kulture, mislim da je to problem sa svim prijevoznim sredstvima. Na biciklima recimo imaš specijalaca koliko hoćeš. Kad sam na bicu i vozim se po pločniku, nikad ama baš nikad nikom nisam zvonio da se makne. Trebao bi vozit po cesti, ali mi se ne pogiba, pa ću se radije sporo vozit po pločniku i poštivat pješake. Ali jbg, ima uvijek onih koji misle da imaju prednost bilo gdje da jesu (auto, bic, noge pa i sad s el. romobilima). Nabit gas kolko ide da što prije dođu, a i ne prođe im po glavi da se može desit neka glupost.