View Single Post
Staro 11.09.2019., 22:49   #831
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Moje zadnje iskustvo sa Hrvatskom poštom, mislim do sada sam uspio pokupiti pakete koje sam po trackingu vidio da su došli ali mi ovi nisu nikada ostavili papirić, odnosno nije ga nigdje bilo, uplaćivao sam po 35 kn u koje kakvim uredima okolo gdje NE ZNAJU popouniti da se pošiljka zadrži jer na trackingu piše da je došla ali ja ne budem stigao unutar pet dana, pa eto postoji opcija da se plati da je oni zadrže još neko vrijeme, ... e ovo zadnji put je bilo legendarno.
Dođem u poštu 31.08. piše da imam dva paketa na trackingu, ja imam jedan papirić bez ijednog trackin broja, oni meni da ima jedan paket, aj dobro uzmem ja jedan paket. Dođem ja 03.09. po treći paket i kažem piše na trackingu da ima još jedan paket, jok nema ... 05.09. piše da su oni u 07:30 poslali paket nazad jer ja nisam došao po njega !? S posla zoom u poslovnicu ne radi, sutra u 07:00 u pošti je paket je poslan nazad niste ga podigli, alo !? pa bio sam tu evo vam brojevi, ... je ne znamo to je u kamionu i poslano u sortirnicu u Branimirovu ... OK zovem Branimirovu ... automat, mi radiomo od 08:00 ... ok ... čekam 08:00 da izvolite, ispriač cijelu priču ... a gledajte to je u nekoj vreći u nekom kamionu i ide za Belgiju nekako, cestom, avionom, ... ja vam predlažem da napišete prigovor i da obavjestite pošiljatelja da vam to ponovo pošalje. Rekao da li se ovo snima, snima, i zašto ja da onda pišem f*ucking prigovor kada ni tracking ni dva dolaska osobno u poslovnicu dok je paket bio tamo i dolazak u poslovnicu nakon slanja paketa jer nisam ga podigao !? i ovaj razgovor ne pomažu .. pa vama ne može pomoć ni sam bog. Svi ovi izgovori su ok prije 15-20 godina, danas sa sortirnicom koju ste platili puste milijune i možebitnim ugovorom sa amazonom to ne prolazi ... pa amazon će vam stornirat ugovor sutra ako ćete ovako aljkavo i šlampavo poslovat ... pa nemojte tako ... dobro dakle di je paket ... pa ne znam ... gospođo i moj prigovor će nešto promjeniti ... pa neće ... Ukratko HP je i dalje socijalistička tvrtka iz prelaza 80tih u 90te ... jedino imaju one električne papamobile u koje im poštari fizički ne stanu, ili oni ili paketi ... oni izaberu poštare ne pakete ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote