Valjda jer su idioti. Imam Amazfit, prvo Pace pa Stratos od kako je izasao Pace. To je otprilike 3 godine. Nakon pocetnog odusevljenja hw i toleriranja traljavog sw/fw u nadi da se vremenom sazrijeti, jednostavno mi je ih pun q.
Vec sam pisao da su tri, slovima 3

tipke na Stratosu jednim updateom ucinili besmislenim. Jednim updateom app su ogranicili broj widgeta na 3?! Zasto? Eto tako. Od verzije 3, app radi ocajno lose. Mozda radi dobro sa novim satovima al' sa Stratosom je muka koliko je spora, laga nekad synca, nekad ne... A 2.9 je radila normalno i syncala brzo. Pa onda training effect, to je tek komedija. Danima radi dobro, pokazuje training level za svaki dan i ukupni. I onda, najednom, ne pokazuje dnevni, ukupni pocne padati a workout je uredno syncan i vidi se. Par dana kasnije, opa evo ga opet se pojavljuje al oni koje se nisu pojavili, niti nece. Pojela maca. Da ne pricam koje muke sam imao sa njima kod ceste promjene vremenske zone, pa onda to pokrpaju nakon mjeseci natezanja i onda sve opet ode u q nakon daylight saving time. Eto sad su opet napravili umjetno ogranicenje za miband4, koji je novi produkt. Zasto? Pise na pocetku posta