BTW, ne znam koliko ste pratili ili pratite one FIA official F1 season reviews. Imam ih sve od 1995 pa nadalje, neke i u DVD formatu

I svake godine to uzađe negdje 2-3 mjeseca nakon kraja aktualne sezone.
I ove godine nikako dočekat review od 2018. Konačno danas sam ga nabavio. I sad mi je jasno zašto je kasnilo toliko. Zato jer ga nitko živ nije kupio
od 1995 do 2017 (vjerojatno i od ranije, ali ih nemam), ti rivjui su napravljeni maestralno. On-boards, izjave prije i nakon utrke i ono najvažnije, odličan lik koji je pričao u tim rivjuima. I ima materijala koje niste vidjeli na utrkama.
Ovaj 2018 je takav odron, da je to strašno. Smeće nad smećima. Svaki rivju traje preko 3 sata, bliže 4 sata, a ovaj traje jedva neš malo preko dve ure. Napravljen je kao da ga j radio netko tko se uči o montaži. Nešto blebetanja između utrka, nakon svake utrke tablica i izjave pobjednika i ono najgore -
to je FAKING KOMPLACIJA svih YT Race Highlightsa. Doslovno kao da je netko sa YT-a rippao 21 video i spojio ih u jedno smeće.
Katajebenastrofa.
Sigurno će prvo pitanje nekima biti "Brko di se to može naći", pa eto
OVDJE 
ovi nisu ni postavili 2018 jer ih je sramota. I mene je. A najviše one koji su dali faking 20 eura za to govno od rivjua. Jedna od najboljih sezona u ohoho vremena, ekipa usere do bola.