Rosberg je novi Villeneuve. Nema dominantnu osobnost i kao takav je nezanimljiv komentator, influenser i jutub personaliti, pa ide na kontroverzu/suprotnost. Dok je vozio F1 mi je bio skroz ok momak, pristojan i dovoljno brz da parira Hamu. Isto pitanje kolko je i tad bilo pritisaka unutar tima, ali sveukupno mi se čini bolji vozač od Bottasa. Bottas je baš Barichello klasa. Također, sve sezone koje je Ros odvozio sa Šumijem u Mečki je završio ispred.
Zamjena Maxa i Vettela bi bila super stvar. Pogotovo ako dođe do značajnog napretka u pogledu Honde

.
@Drug i @Ferr, mnogo dobri postovi, gušt za pročitat. Dobra memorija
Citiraj:
Autor Gabre
A bottas nije panj, svi su ocekivali da ce bottas u 2 kruga uspjeti sto hamilton nije uspio u 50 krugova.
Daj se uozbiljimo.
Realno postoje 2 mjesta mozda za pretjecanje, a upravo na ta 2 zavoja je ferkan dolazio daleko brzi nego merc.
|
Ne znam dal smo gledali istu trku, ali nije bilo 2 kruga već značajno više. Približio se ozbiljno leclercu u 3 navrata, na ispod sekunde. Prvi put kad se približio u istom krugu je sfušao ascari i izgubio pola sekunde, ako ne i više. Drugi put kad se približio, došao je dosta blizu na start/cilj ravnini, fulao je kočenje na prvoj šikani i opet izgubio bar pola sekunde.
Zadnji put je došao ispod sekunde pred sam kraj, al bilo prekasno.
To su situacije koje razdvajaju odličnog i prosječnog vozača. Tu i tamo Bottas zna zabljesnut, ali čini se da nije mentalno dovoljno jak za izdržat pritiske na stazi i unutar tima..