View Single Post
Staro 08.09.2019., 19:02   #3766
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Jučer upogonio MSI B450 Gaming plus + Ryzen 1600X + 16GB GSkill Aeagis 3000MHz

U fazi je upalio-radi-ne diraj Možda se poigram malo, ali mislim da će to ostat u futuru jer sam ostarija iskreno, neka automatika radi svoje, performanse su ionako jače nego što mi iskreno trebaju.

Zanimljiva anegdota pri spajanju nove konfiguracije je ostavljanje starih Windowsa na SSD i sad upalim sve i nemam ni miša ni tipkovnicu, stari driveri se očito nisu svidjeli novoj ploči i cirkus. Čačkao po biosu, restartao, minjao USB portove, ma nema šanse, na kraju probao i PS2/USB adapter, ma neće ni to. Sreća doma imam jedan stari PS2 miš, spojio, restartao, radi, instalirao nove USB drivere od MSI, restartao sve proradilo

Inače ovaj trenutni Windows x64 je inicijalno instaliran na socketu 939, otad je prebačen na AM2 pa AM3 i sad AM4 bez većih cirkusa, a usput je još promjenio (clone) 2 HDD i 3 SSD. Je da radi bar 30% lošije od nove Win10, al eto, kombinacija lijenosti i komoda su #1, performanse su #2 ili koji već broj

ps. Drug Brko hvala još jednom
I kod mene ce uskoro slično! R5 1600, 2x8GB g.skill Aegis...jos vazem koju cu MBO, vjerojatno asrock B450m Pro4.

I vjerojatno ce stajat na stocku isto zato jer sam ostario () i jer mi je i stari FX bio dovoljan performansama... jedino me zivcirala otpadna toplina ljeti
JC Denton je offline   Reply With Quote